Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Onderhoud Plus

Onderhoud Plus is het onderhoudspakket voor bedrijven met meerdere websites die het technische onderhoud van websites die draaien op WordPress willen uitbesteden.

Altijd up-to-date

Met Onderhoud Plus is uw website technisch up-to-date. Updates worden altijd binnen 24 uur geïnstalleerd, tenzij de updates conflicten geven. In dat geval wordt er echter een veilig alternatief gezocht en na toestemming van uw kant geïnstalleerd.

Gratis webhosting via Strato

€ 19,16 per maand betekent € 229,95 per jaar. Bij dit bedrag zijn de kosten voor webhosting (van twee websites) inbegrepen.

Afbeelding van virtuele doos met onderhoudspakket voor WordPress. Onderhoud Plus voor contentmanagementsysteem WordPress.

ComBron veilig

Met Onderhoud Plus is uw website net zo veilig als de website van ComBron.

Net als u wil ComBron een veilige website. We gaan niet over één nacht ijs als het om de veiligheid van de website gaat. De website is immers in veel gevallen de eerste kennismaking met de organisatie.

Alleen voor websites die door ComBron gemaakt en/of geoptimaliseerd zijn

Websites by ComBron zijn solide en goed doordacht. De basis is goed en zodoende kan ComBron aan klanten aanbieden om uw website te onderhouden voor een bedrag dat gelijk is aan (nog geen) twee uur arbeid.

Kosten licenties overnemen

Bij de vervaardiging van sommige websites worden plugins en themes gebruikt waarvoor jaarlijks licentiekosten moeten worden betaald aan de maker van de plugin of het theme. ComBron kan ook deze licentiekosten voor u betalen zodat u er geen omkijken naar heeft, maar deze kosten behoren NOOIT tot het vaste bedrag voor onderhoud. De reden dat u het mogelijk wel liever door ComBron wilt laten regelen, is omdat het u facturen en mogelijk zelfs kosten scheelt als ComBron bijvoorbeeld al een licentie voor de producten heeft.

Offerte onderhoud website

Offerteaanvraag voor het onderhouden van bestaande websites.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt…(Vereist)
Home van ComBron » Website laten onderhouden » Technisch onderhoud website » Onderhoud Plus