Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Zoom H1 Handy Recorder Nederlandse handleiding

We hebben de handleiding van de Zoom H1 Handy Recorder (audiorecorder) vertaald in het Nederlands. Aan de vertaling kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij het apparaat wordt een zgn. quick guide geleverd, maar die is in het Engels. Uiteraard zijn wij niet van Zoom en hopen we dat het duidelijk is dat we ons niet voor Zoom willen uitgeven.


Nederlandse handleiding ZOOM H1 Handy Recorder. In dit hoofdstuk van de gebruiksaanwijzing uitleg over het inschakelen en uitzetten. Ook wel: aan-uit!

Zoom H1 Handy Recorder inschakelen en uitschakelen

Hoe kan ik de Zoom H1 Handy Recorder aanzetten?

Om het apparaat aan te zetten, schuift u de powerknop ongeveer 1 seconde lang naar beneden als deze rechtop staat (of naar links zoals op de afbeelding). Knop aan-uit Zoom H1 Handy Recorder aangegeven met blauwe pijl.

Hoe kan ik de Zoom H1 Handy Recorder uitschakelen?

Om het apparaat uit te schakelen, schuift u de powerknop ongeveer 1 seconde lang naar beneden als deze rechtop staat (of naar links zoals op de afbeelding).Knop aan-uit Zoom H1 Handy Recorder aangegeven met blauwe pijl.

Home van ComBron » Handleidingen » Handleidingen gereviewde apparatuur en software » Zoom H1 Handy Recorder Nederlandse handleiding