Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Rode NT1-A Nederlandse handleiding

We hebben de handleiding van de RØDE (Rode) NT1-A vertaald in het Nederlands. Aan de vertaling kunnen geen rechten worden ontleend.

Zelfs het voorwoord is vertaald. Het voorwoord is geschreven door Peter Freedman van Rode. Uiteraard zijn wij niet van RØDE en hopen we dat het duidelijk is dat we ons niet voor Rode willen uitgeven.


Voorwoord

Namens het hele team van Rode wil ik je persoonlijk bedanken voor het investeren in de Rode NT1-A studiocondensatormicrofoon.
Met trots kunnen we zeggen dat de NT1-A een industriestandaard is geworden die -de warmte, het grote dynamische bereik, de helderheid en de hoge SPL-capaciteit biedend- meestal alleen aantreft bij de duurste microfoons.
We hebben de microfoon de ‘Complete Vocal Recording Solution’ genoemd, omdat we alles hebben toegevoegd wat nodig is voor echt professionele vocale opnames – ’s werelds stilste studiomicrofoon, een popfilter met studiokwaliteit, shockmount, premium xlr-kabel, stofkap en natuurlijk Rode’s toonaangevende tien jaar garantie.
De NT1-A is een uitzonderlijke vocale microfoon, maar het stemt me blij te melden dat de microfoon ​​evengoed toepasbaar is voor bijna iedere andere opnamevorm, waaronder akoestische en elektrische instrumenten en percussie. Neem de tijd om www.rode.com te bezoeken en registreer de microfoon voor een volledige garantie van tien jaar.
Op de website staan studiotips en -technieken, maar je kunt er ook door het uitgebreide assortiment accessoires voor de NT1-A en andere Rode-microfoons bladeren.

Peter Freedman
RØDE Microphones Sydney, Australia
Home van ComBron » Handleidingen » Handleidingen gereviewde apparatuur en software » Rode NT1-A Nederlandse handleiding