Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

DaVinci Resolve 18.5

Onofficiële vertaling van de New Features Guide van april 2023
Vertaling van de gids "What's new in DaVinci Resolve 18.5?"

Voor de duidelijkheid

Dit is een vertaling die puur en alleen bedoeld is om DaVinci Resolve voor meer mensen te ontsluiten. ComBron had op géén enkele manier zakelijke banden met Blackmagic Design toen besloten werd om deze gids te vertalen. Het lastige aan dit initiatief is (bijvoorbeeld) dat het voorwoord hieronder zou kunnen worden geïnterpreteerd alsof we ons uit zouden geven als Blackmagic Design, maar dat is dus niet zo. We willen je echter wel de complete ervaring bieden, dus ook het voorwoord van Grant Petty is vertaald.

Welkom

Welkom bij DaVinci Resolve voor Mac, Linux en Windows!

DaVinci is ’s werelds meest vertrouwde naam in kleur en wordt gebruikt om meer Hollywood-films, tv-shows en commercials te beoordelen dan wat dan ook. Met DaVinci Resolve krijg je een complete set bewerkingen, geavanceerde kleurcorrectie, professionele Fairlight-audiopostproductietools en Fusion visuele effecten gecombineerd in één applicatie, zodat je deliverables van begin tot eind kunt bewerken, componeren, beoordelen, mixen en masteren, alles in een enkel stuk gereedschap!

DaVinci Resolve heeft de functies die professionele editors, coloristen, audio-engineers en VFX-artiesten nodig hebben, en is gebouwd op volledig moderne technologie met geavanceerde audio-, kleur- en beeldverwerking die veel verder gaat dan wat elk ander systeem kan doen. Met deze release hopen we creativiteit te stimuleren door je op een comfortabele, vertrouwde manier te laten werken, terwijl we je ook een geheel nieuwe creatieve toolset geven waarmee je projecten met een hogere kwaliteit dan ooit tevoren kunt maken en afwerken!

Wij wensen u veel plezier bij het lezen van deze handleiding. Met zijn aanpasbare interface en sneltoetsen is DaVinci Resolve gemakkelijk te leren, vooral als je overstapt van een andere editor, en heeft het alle tools die je nodig hebt om adembenemend, hoogwaardig werk te maken!

Het DaVinci Resolve Engineering-team

Handtekening Grant Petty. Grant Petty is de CEO van Blackmagic Design het bedrijf achter DaVinci Resolve.

Grant Petty
CEO Blackmagic Design

Home van ComBron » Handleidingen » DaVinci Resolve handleiding » DaVinci Resolve 18.5