Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Technisch onderhoud website

Technisch onderhoud

Technisch onderhoud aan websites is essentieel om ervoor te zorgen dat je website goed blijft functioneren, veilig is en up-to-date blijft. Technisch onderhoud omvat onder andere het doen van updates, het maken van backups, het installeren van beveiligingssoftware en het oplossen van technische problemen. Door technisch onderhoud uit te besteden aan een professional, kun je jezelf veel tijd, geld en zorgen besparen.

Onderhoudspakket Slim

Meest gekozen onderhoudspakket.

Afbeelding van virtuele doos met onderhoudspakket voor WordPress. Onderhoud Slim voor contentmanagementsysteem WordPress.

 • Altijd up-to-date.
 • Gratis webhosting via Strato.
 • ComBron veilig.
 • Gratis SSL (https).
 • Alleen voor websites die gemaakt en/of geoptimaliseerd zijn door ComBron.

Onderhoudspakket Pro

Zelden verkocht onderhoudspakket.

Afbeelding van virtuele doos met onderhoudspakket voor WordPress. Onderhoud Pro voor contentmanagementsysteem WordPress.

 • Altijd up-to-date.
 • Gratis webhosting via Strato.
 • Gratis 1 Google Workspace account.
 • ComBron veilig.
 • Gratis SSL (https).
 • 24 uur per dag – 7 dagen per week.
 • Alleen voor websites die gemaakt en/of geoptimaliseerd zijn door ComBron.

Onderhoudspakket Plus

Onderhoudspakket voor slimme grootverbruikers.

Afbeelding van virtuele doos met onderhoudspakket voor WordPress. Onderhoud Plus voor contentmanagementsysteem WordPress.

 • Altijd up-to-date.
 • Gratis webhosting via Strato.
 • ComBron veilig.
 • Gratis SSL (https).
 • Alleen voor websites die gemaakt en/of geoptimaliseerd zijn door ComBron.

Waarom is technisch onderhoud aan websites belangrijk?

 • Updates: Websites zijn gebouwd met verschillende software, zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento. Deze software wordt regelmatig bijgewerkt om nieuwe functies toe te voegen, bugs te verhelpen of beveiligingslekken te dichten. Het is belangrijk om je website up-to-date te houden met de nieuwste versies van de software, anders loop je het risico dat je website traag wordt, niet meer goed werkt of gehackt wordt.
 • Backups: Een backup is een kopie van je website die je kunt terugzetten als er iets misgaat. Bijvoorbeeld als je website wordt gehackt, als er een fout optreedt bij een update of als je per ongeluk iets verwijdert. Door regelmatig backups te maken, kun je je website snel herstellen en voorkom je dat je gegevens of klanten verliest.
 • Beveiliging: Websites zijn voortdurend blootgesteld aan cyberaanvallen van hackers, bots of virussen. Deze kunnen je website beschadigen, gegevens stelen of malware verspreiden. Om je website te beschermen tegen deze bedreigingen, moet je beveiligingssoftware installeren en configureren, zoals een firewall, een SSL-certificaat of een antivirusprogramma.
 • Probleemoplossing: Websites kunnen soms technische problemen ondervinden die de werking of de uitstraling beïnvloeden. Bijvoorbeeld als er een conflict is tussen verschillende plugins, als er een foutmelding verschijnt of als er iets misgaat met de hosting. Om deze problemen op te lossen, moet je over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om de oorzaak te vinden en te verhelpen.

Wat zijn de voordelen van technisch onderhoud uitbesteden?

Technisch onderhoud aan websites kan veel tijd en moeite kosten, vooral als je niet over de nodige expertise beschikt. Bovendien kan het ook duur zijn als je zelf software moet aanschaffen of als je achteraf schade moet herstellen. Daarom kan het verstandig zijn om technisch onderhoud uit te besteden aan een professional die gespecialiseerd is in het bouwen en onderhouden van websites. Zo kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Gemak: Je hoeft je geen zorgen te maken over het updaten, backuppen, beveiligen of repareren van je website. Je kunt dit overlaten aan een expert die dit voor jou doet op een regelmatige basis en die je op de hoogte houdt van de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Kwaliteit: Je kunt erop vertrouwen dat je website goed functioneert, veilig is en up-to-date blijft. Je kunt rekenen op de kennis en ervaring van een professional die weet hoe hij met verschillende software en situaties moet omgaan.
 • Besparing: Je kunt geld besparen door te kiezen voor een voordelig onderhoudspakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Je kunt ook kosten vermijden die gepaard gaan met het zelf aanschaffen van software of het herstellen van schade.

Offerte onderhoud website

Offerteaanvraag voor het onderhouden van bestaande websites.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt…(Vereist)

Geen hosting van Antagonist (meer)?

Vaste klanten van ComBron is het opgevallen dat ComBron niet meer dweept met Antagonist. Dat klopt, maar het is niet zo dat we de diensten van Antagonist slecht of onder de maat vinden. De reden om niet langer standaard te kiezen voor Antagonist is dat Antagonist zichzelf is kwijtgeraakt toen het hostingbedrijf werd overgenomen door ONE.com. Dat behoeft vast uitleg:

Antagonist werd in 2004 opgestart en deed precies wat er van ze verwacht werd. Antagonist betekent “tegenpool” of “tegenhanger” en positioneerde zich als zodanig op de hostingmarkt. Ze deden alles net een beetje anders en leverden zo hostingdiensten op een voor dat moment ongekend prijs/kwaliteitsniveau. De hostingmarkt werd transparanter en klantvriendelijker en daar hebben oprichter Wouter de Vries en zijn team prima aan bijgedragen. Helaas bleef Antagonist zich niet onderscheiden en werden er na de overname door ONE.com een prijsstijgingen van tenminste 40% tot ongeveer 100% (opheffing basispakket) doorgevoerd. Dat viel niet meer uit te leggen aan onze klanten.

Wil je toch graag hosting door Antagonist?

Geen enkel probleem. We vinden de mensen bij Antagonist nog steeds aardig en bijzonder kundig, dus als je liever hosting via Antagonist afneemt dan is dat geen enkel probleem. We belasten het prijsverschil gewoon door.

Home van ComBron » Website laten onderhouden » Technisch onderhoud website