Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Onderhoud Slim

Onderhoud Slim is het meest gekozen onderhoudspakket voor het technische onderhoud aan websites die draaien op WordPress.

Altijd up-to-date

Met Onderhoud Slim is uw website technisch up-to-date. Updates worden altijd binnen 24 uur geïnstalleerd, tenzij de updates conflicten geven. In dat geval wordt er echter een veilig alternatief gezocht en na toestemming van uw kant geïnstalleerd.

Gratis webhosting via Strato

€ 14,16 per maand betekent € 169,95 per jaar. Bij dit bedrag zijn de kosten voor webhosting via Strato (4,13 euro excl.btw per maand) inbegrepen.

Afbeelding van virtuele doos met onderhoudspakket voor WordPress. Onderhoud Slim voor contentmanagementsysteem WordPress.

ComBron veilig

Met Onderhoud Slim is uw website net zo veilig als de website van ComBron.

Net als u wil ComBron een veilige website. We gaan niet over één nacht ijs als het om de veiligheid van de website gaat. De website is immers in veel gevallen de eerste kennismaking met de organisatie.

Alleen voor door ComBron gemaakte websites

Websites by ComBron zijn solide en goed doordacht. De basis is goed en zodoende kan ComBron aan klanten aanbieden om uw website te onderhouden voor een prijs vergelijkbaar met (nog geen) anderhalf uur arbeid.

Kosten licenties overnemen

Bij de vervaardiging van sommige websites worden plugins en themes gebruikt waarvoor jaarlijks licentiekosten moeten worden betaald aan de maker van de plugin of het theme. ComBron kan ook deze licentiekosten voor u betalen zodat u er geen omkijken naar heeft, maar deze kosten behoren NOOIT tot het vaste bedrag voor onderhoud. De reden dat u het mogelijk wel liever door ComBron wilt laten regelen, is omdat het u facturen en mogelijk zelfs kosten scheelt als ComBron bijvoorbeeld al een licentie voor de producten heeft.

Offerte onderhoud website

Offerteaanvraag voor het onderhouden van bestaande websites.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt…(Vereist)
Home van ComBron » Website laten onderhouden » Technisch onderhoud website » Onderhoudspakket voor websites "Slim"