Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Website laten onderhouden

Een website is een digitaal visitekaartje voor een bedrijf, organisatie of persoon. Het is een manier om informatie te delen, klanten te werven, producten of diensten te verkopen, of een boodschap over te brengen. Een website moet daarom niet alleen goed ontworpen en gebouwd zijn, maar ook goed onderhouden en bijgewerkt worden. Er zijn twee belangrijke aspecten van website onderhoud: technisch onderhoud en content onderhoud.

Beide soorten onderhoud zijn belangrijk om de veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit en aantrekkelijkheid van een website te garanderen.

Afbeelding met de drie onderhoudspakketten voor websites virtueel afgebeeld als dozen. Boven de dozen de tekst: "Is uw website veilig?".

Technisch onderhoud is het updaten, verbeteren en beveiligen van de technische aspecten van een website, zoals de software, de hosting, de domeinnaam, de back-ups, de SSL-verbinding en de snelheid.

Stokoude foto uit 2012 toen ComBron ook al responsive websites maakte. De foto toont een iMac, MacBook Air, iPad en iPhone uit 2012 die allemaal dezelfde website met een foto van een Land Rover Defender laten zien.

Content onderhoud is het actualiseren, verbeteren en optimaliseren van de inhoudelijke aspecten van een website, zoals de teksten, afbeeldingen, video’s, audio’s, formulieren en links.

Kosten onderhoud website

De kosten van website onderhoud kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het type en de complexiteit van de website, de frequentie en de duur van het onderhoud, en het uurtarief of het abonnementstarief van de dienstverlener.

Offerte onderhoud website

Offerteaanvraag voor het onderhouden van bestaande websites.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt…(Vereist)
Home van ComBron » Website laten onderhouden