Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Foto’s voor het boek Fiep in het verkeer

Foto van auteur
Door: Edo Dijkgraaf

Het boek Fiep in het verkeer van Annemarie Terhell en Fiep Westendorp ligt sinds 12 september 2019 in de boekhandel. In het boek zijn 8 foto’s opgenomen die ik gemaakt heb.

Foto van kind (mijn dochter Dagmar Dijkgraaf) dat het boek "Fiep in het verkeer" van Studio Fiep Westendorp en Annemarie Terhell leest.

Het boek is bedoeld om samen met je kind of kleinkind te kijken. Door met elkaar te bespreken wat je ziet, leert het kind op een andere manier naar het verkeer te kijken.

Waar is Fiep in het verkeer te koop?

Het boek is beschikbaar via de Fiep Westendorp Webshop, maar ook bij:

  • Ako
  • Bol.com
  • Bookspot
  • Libris

Met Fiep in het verkeer maken kinderen op speelse wijze kennis met de wereld van het verkeer.

Cora van Nieuwenhuizen – Minister van Infrastructuur en Waterstaat

Uiteraard heeft de boekhandel op de hoek het ook gewoon en als ze Fiep in het verkeer (ISBN 9789021418483) niet hebben, dan heb je nu het ISBN.

Trots!

Er bevinden zich in mijn directe omgeving een aantal geweldige fotografen. Mensen waarvan sommige objectieven meer kosten dan al mijn lenzen bij elkaar. Ze geven me altijd het gevoel dat zelfs hun deurbel met een full frame camera is uitgerust. Ze maken prachtige foto’s en dat is waarschijnlijk de reden dat ik zo trots was toen Wietske Lute van Fiep Amsterdam me benaderde.

Bij Fiep Amsterdam bv werd gewerkt aan de totstandkoming van het boek Fiep in het verkeer. Mijn foto’s zijn niet te koop bij stockfotobureaus en staan al helemaal niet op stockfotowebsites. Wietske had foto’s gezien die ik gemaakt had en vroeg me of ze er een aantal mocht kopen.

Sindsdien loop ik uiteraard naast mijn schoenen.

Plaats een reactie

Home van ComBron » Foto’s voor het boek Fiep in het verkeer