Webshop laten bouwen

Webshop laten maken? Laat Website by ComBron je nieuwe webshop bouwen, zodat ook jij voortaan 24 uur per dag en 7 dagen per week je producten kunt tonen en veilig kunt verkopen.

Of je nu voor het eerst een webwinkel opent of een doorgewinterde online verkoper bent, ComBron bouwt een webshop gericht op jou. Een webshop die eenvoudig aan te passen is en waar je met (gratis) Google Analytics altijd een vinger aan de pols houdt.

Webshop laten maken

Verhoog je omzet door ook online te verkopen.

De kansen en mogelijkheden van een webshop zijn oneindig. Het wereldwijde web biedt je de mogelijkheid om met een relatief kleine investering een winkeltje te starten waarmee je klanten van over de hele wereld kunt bedienen.

Begin een webshop op dezelfde manier als een ouderwetse winkel
Het starten van een webshop is leuk! Zo moet je er ook in staan. Het is niet zomaar een winkel, want het is jouw winkel. De winkel waarin je alles precies zo kunt doen als je je het altijd hebt voorgesteld.

De Kamer van Koophandel heeft een goede checklist (tip!) voor startende uitbaters van webshops.

  1. Kies een product
  2. Onderzoek de markt
  3. Vind een inkoopkanaal
  4. Onderzoek webwinkelsoftware aanbieders
  5. Producten toevoegen en testen
  6. Bedenk een naam voor je webwinkel
  7. Start je eigen webwinkel
  8. Inschrijven van je webwinkel bij de Kamer van Koophandel
  9. Belasting afdragen voor je webwinkel
  10. Marketing van je webwinkel

Of de KvK de juiste volgorde aanhoudt valt te betwijfelen, vanwege de naam en de marketing. Het is raadzaam de lijst van te voren te bekijken.

B2B. Ook bedrijven kopen steeds meer via webshops.

Niet alleen de consument koopt steeds meer en steeds vaker online, ook bedrijven kopen steeds vaker in via webshops, omdat door b2b (business to business) webshops de tussenhandel overgeslagen kan worden waardoor er goedkoper kan worden ingekocht.

Veel bedrijven kopen hun ict-hardware al langer online. Het online inkopen breidt zich uit naar andere sectoren, zoals delicatessenwinkels en hobbywinkels.