Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Webshop laten bouwen

Webshop laten maken? Laat Website by ComBron je nieuwe webshop bouwen, zodat ook jij voortaan 24 uur per dag en 7 dagen per week je producten kunt tonen en veilig kunt verkopen.

Hier zijn enkele redenen waarom ondernemers een webshop zouden moeten laten bouwen door ComBron:

 1. ComBron heeft jarenlange ervaring in het bouwen van webshops en kan je helpen bij het maken van een webshop die perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep.
 2. ComBron biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder webdesign, webontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en meer. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt om je online aanwezigheid te verbeteren op één plek kunt vinden.
 3. ComBron werkt met de nieuwste technologieën en trends om ervoor te zorgen dat jouw webshop altijd up-to-date is en voldoet aan de nieuwste normen en verwachtingen van klanten.
 4. ComBron biedt ook ondersteuning na de lancering van je webshop om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Webshop laten maken

Verhoog je omzet door ook online te verkopen.

De kansen en mogelijkheden van een webshop zijn oneindig. Het wereldwijde web biedt je de mogelijkheid om met een relatief kleine investering een winkeltje te starten waarmee je klanten van over de hele wereld kunt bedienen.

Begin een webshop op dezelfde manier als een ouderwetse winkel
Het starten van een webshop is leuk! Zo moet je er ook in staan. Het is niet zomaar een winkel, want het is jouw winkel. De winkel waarin je alles precies zo kunt doen als je je het altijd hebt voorgesteld.

De Kamer van Koophandel heeft een goede checklist (tip!) voor startende uitbaters van webshops.

 1. Kies een product
 2. Onderzoek de markt
 3. Vind een inkoopkanaal
 4. Onderzoek webwinkelsoftware aanbieders
 5. Producten toevoegen en testen
 6. Bedenk een naam voor je webwinkel
 7. Start je eigen webwinkel
 8. Inschrijven van je webwinkel bij de Kamer van Koophandel
 9. Belasting afdragen voor je webwinkel
 10. Marketing van je webwinkel

Of de KvK de juiste volgorde aanhoudt valt te betwijfelen, vanwege de naam en de marketing. Het is raadzaam de lijst van te voren te bekijken.

B2B. Ook bedrijven kopen steeds meer via webshops.

Niet alleen de consument koopt steeds meer en steeds vaker online, ook bedrijven kopen steeds vaker in via webshops, omdat door b2b (business to business) webshops de tussenhandel overgeslagen kan worden waardoor er goedkoper kan worden ingekocht.

Veel bedrijven kopen hun ict-hardware al langer online. Het online inkopen breidt zich uit naar andere sectoren, zoals delicatessenwinkels en hobbywinkels.

Home van ComBron » Website laten maken » Webshop laten bouwen