Bel Edo Dijkgraaf rechtstreeks: 06-45622210

Contrastversie favicon ComBron Communicatie Wat is Mollie en waarom zou je het gebruiken?

Wat is Mollie?

Mollie is een online betaalplatform dat het makkelijk maakt om betalingen te accepteren en te verwerken voor je webshop, app of dienst. Met Mollie kun je verschillende betaalmethoden aanbieden aan je klanten, zoals iDEAL, creditcard, PayPal, Apple Pay en meer. Je kunt ook abonnementen, facturen en terugbetalingen beheren via Mollie.

Logo en woordmerk Mollie.

Wat zijn de voordelen van Mollie?

Mollie onderscheidt zich van andere betaalproviders door zijn eenvoudige en transparante prijsmodel, zijn gebruiksvriendelijke dashboard en zijn krachtige API. Je betaalt alleen voor succesvolle transacties, zonder verborgen kosten of contracten. Je kunt je betalingen in real-time volgen en analyseren via het dashboard of de mobiele app. En je kunt je eigen betaalervaring creëren met de flexibele en goed gedocumenteerde API.

Voor wie is Mollie geschikt?

Mollie is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, van start-ups tot multinationals. Het is compatibel met de meeste populaire webshop-platforms, zoals Shopify, WooCommerce, Magento en PrestaShop. Het voldoet ook aan de hoogste veiligheids- en privacy-eisen, zoals PCI-DSS en AVG.

Hoe kun je Mollie gebruiken?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve betaalpartner voor je online business, dan is Mollie een goede keuze. Je kunt je gratis aanmelden op de website van Mollie en binnen enkele minuten beginnen met het accepteren van betalingen.

Home van ComBron » Duiding jargon en vaktechnische begrippen » Wat is Mollie en waarom zou je het gebruiken?