Het perfecte kerstcadeau voor een ondernemer

Illustratie: Het logo van WordPress. WordPress is het cms waarin de ondernemers les krijgen, zodat ze baas worden over eigen website.Wie zoekt naar een origineel cadeau voor een ondernemer, hoeft niet verder te zoeken. Een cursus WordPress is een cadeau waar de ondernemer jarenlang plezier van heeft.

Door een cursus WordPress cadeau te doen help je de ondernemer in het vervolg de baas te zijn over zijn of haar eigen website. WordPress is een contentmanagementsysteem. Een systeem waarmee je overal en altijd je website kunt bijwerken. WordPress is gratis, snel en websites die met WordPress gemaakt zijn scoren hoog in de zoekresultaten van Google.

WordPress is volgens ons op dit moment het beste cms, daarom zijn we gestopt met de cursus over Joomla.

Wat kost de cursus WordPress?

De cursus kost € 130,- exclusief btw. Klik hier voor meer details over de cursus WordPress van ComBron Communicatie.

Woont de cursist te ver weg?

De cursus wordt gegeven in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant en bij voldoende animo ook in Zeeland en Noord-Holland. Wie niet zo ver wil reizen adviseren we de gratis cursus WordPress van Content Girls.

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , ,
Geplaatst in Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>